Select Page

Om Andreas Lawaetz

Mit navn er Andreas Lawaetz. Jeg er født i 1991 og opvokset på Frederiksberg.
Jeg oplever i mine voksne år en stor kontakt til barndommens lette landskaber, og føler i dag et særligt privilegie i mit liv; at jeg med ro og accept kan hente inspiration fra livets bakspejl, når livet føles meningsløst.

Jeg synes, at mennesket skal turde at grave dybt – for uden dét ser vi ikke, hvor fantastisk livet er. Min oplevelse af menneskets tilstedeværelse i dagens accelererende samfund er sat på prøve. Jeg er meget nysgerrig på livets mørke og lyse sider og den følelsesbaserede samtale.
Dialoger, der præsenteres åbenhjertigt og præget af indre følelser, skaber samtalens kunst og denne kan løse følelsesmæssige knuder, der er med til at frarøve menneskets evne til at føle sig fri. I min kunst portrætterer jeg min fortælling om mennesket.

Jeg ønsker gennem mine værker at gøre beskueren opmærksom på at kigge indad og belyse erindringer fra livets brudstykker og skabe nye indsigter. I dag beskriver jeg mine kunstværker som følelser mellem mennesker og følelser i mennesket selv. Mennesket, der befinder sig i et kompliceret universelt mønster, skaber inspirationen bag mine værker. En sand kunstner besidder en stor indlevelse i menneskelige relationer og i livet i sig selv.

“Skaberen findes i os alle”

INFO

Andreas Lawaetz
Skudehavnsvej 25, København Ø
info@alawaetz.dk

Sociale Medier

Facebook
Instagram

Privatlivspolitik

Cookie & privatlivspolitik